PREZENTARE ALFA-BIT

ALFA-BIT in pas cu tehnologiile moderne
 
  Infiintata in anul 1991, compania ALFA-BIT este in prezent unul dintre principalii importatori si producatori de Echipamente pentru exploatarea Energiilor Neconventionale din Romania.

  Anul 1993 a adus parteneriatul cu compania americana MOTOROLA ce se bucura de o recunoastere pe plan mondial a calitatii si performantelor produselor oferite pe piata internationala a echipamentelor de radiocomunicatii

  Intre 1993 si 2000 colaborarea ALFA-BIT - MOTOROLA a devenit din ce in ce mai stransa, iar succesul pe piata romaneasca nu a intarziat sa apara. Reteaua de radiocomunicatii s-a extins la nivel national fiind constituita, la inceput, din relele pentru statii radio si retele pentru sistemul paging.

  Din noiembrie 2005, ALFA-BIT s-a orientat pe piata echipamentelor care exploateaza energii neconventionale incepand o colaborare cu firma THERMOMAX din USA.

  ALFA-BIT ofera o gama completa de produse de inalta calitate la preturi convenabile, care pot echipa constructiile, din pdv energetic, "din cap pana in picioare".

  ALFA-BIT a devenit pentru clientii sai consultant si partener de incredere, pentru a gasi solutia optima in ceea ce priveste echiparea cladirilor cu cele mai performante echipamente capabile sa furnizeze curent electric, caldura, apa calda menajera si chiar racoare in zilele toride de vara.

 
GALERIE IMAGINI
Click pentru marirea pozei
nu se maresc lampile